Meny

Viktig info om Pstereo på tur! ❤️

Vi gleder oss til å ta dere med på tur til Estenstadhytta for aller første gang! Værgudene er med oss, men det er likevel greit at du leser nøye gjennom denne siden med praktisk informasjon for en best mulig opplevelse.

❤️ NATUREN
Vi skal ut på tur, og da er det viktig å kle seg etter været. Det er meldt strålende sol og varme på dagtid, men det blir fort kaldt utover kvelden. Ta gjerne med noen ekstra klær eller et pledd.

Planlegg turen og ta deg god tid. Det vil ikke være mulig å kjøre opp til hytta. Alle må billetteres på Bekken Parkering og derfra tar det ca. 20 minutter å gå opp til Estenstadhytta.

🚌 HVORDAN KOMME SEG DIT?
Nærhet til byen! Estenstadmarka befinner seg 15 minutter kjøring fra Trondheim sentrum. Vi anbefaler å gå, sykle eller ta vanlig rutebuss nr. 10 til Sæterbakken, 3/12 til Lohove/Loholtbakken eller 3/43 til Steinan, og gå derfra. Kjører du, kan du parkere på Bekken parkering, men her er det begrenset parkering.

Det vanligste er å ta buss til Loholtbakken. Fortsett inn på Kleivavegen som du følger til en skogssti, der kommer du ut på Bekken parkering. Etter billettskanning fortsetter du videre til den andre siden av parkeringa, mot skilta turløyper.

Les mer om bussruter på atb.no

🚶🏻‍♀️HVOR LANG TID TAR TUREN?
Det tar ca. 20 minutter å gå fra Bekken parkering. Det er en godt etablert vei hele veien opp, men det er noen høydemeter du skal bestige. Det er veldig enkelt å finne fram, bare følg skiltene 🚸

⛩ BILLETTSKANNING PÅ BEKKEN
Billettskanning blir på Bekken parkering. Alle må innom her for å skanne billett, og bli stemplet slik at du kan komme inn på selve konsertområdet på Estenstadhytta. Billettskanning åpner 30 min før området åpner, bortsett fra familiekonsert på lørdag som åpner 1 time før. Se tider i punktet under ↴

Vi anbefaler sterkt at dere laster ned billetten på forhånd, eller printer den ut og tar med. Det kan være litt dårlig mobildekning i området.

⏰ TIDSPUNKT
Ola Kvernbergs Steambox, fredag
- Skanning/innslipp ved Bekken fra 17.30
- Området åpner 18:00
- Konsertstart 20:00

Fay Wildhagen (familiekonsert), lørdag
- Skanning/innslipp ved Bekken fra 12:00
- Området åpner 13:00
- Konsertstart 14:00

Fay Wildhagen (kveldskonsert), lørdag
- Skanning/innslipp ved Bekken fra 17.30
- Området åpner 18:00
- Konsertstart 20:00

Stein Torleif Bjella, søndag
- Skanning/innslipp ved Bekken fra 15:00
- Området åpner 15:30
- Konsertstart 16:30

🎫 ANKOMST HYTTE
Når du kommer frem til hytta, viser du frem stempelet ved inngangen, så vil vaktene henvise deg til et bord. Bordet blir din faste plass under hele konserten.

🪑SITTENDE KONSERT
Konserten er sittende og utendørs, med 400 i kapasitet. Konsertområdet befinner seg rett utfor Estenstadhytta, og området vil være dekket med bord og benker. De som kommer først får de beste plassene.

Vil dere sitte samlet? Kom samtidig, da er det best sjanse for det.

🍟 MAT OG DRIKKE
Det vil være salg av både mat og drikke på området. Så her anbefaler vi at du kommer tidlig for å spise med en fantastisk utsikt over Trondheim.

Estenstadhytta står for matserveringen.

Det er ikke tillatt å ha med seg egen mat/drikke.

📱 HVORDAN BESTILLE?
All mat og drikke bestilles gjennom QR-koden på bordene. Vi bærer bestillingen ut til deg. Dersom du har problemer med mobilbestilling, kan du oppsøke bestillingspunktet ved baren og betale med kort (vi tar ikke imot kontant).

Vi anbefaler å lade mobilen i forkant av turen, eventuelt ta med en powerbank. Det vil ikke være mulig å lade mobilen på hytta.

🚻 TOALETT
Det er tilgang på både WC og HC på området.

🏥SMITTEVERN
Hold avstand, husk god håndhygiene, vask hendene regelmessig.
Hånddesinfeksjonsstasjoner finnes på området, spør en vakt om du ikke finner de. Unngå mingling med andre. Hold deg ved din henviste sitteplass. Følg lokale smittevernsråd - les dem her

Føler du deg syk, eller har symptomer på Covid-19? Hold deg hjemme.

Arrangementet arrangeres med trygge rammer etter gjeldende smittevernsrestriksjoner.

🎟 GLEMT Å KJØPE BILLETTER? JOBB FRIVILLIG!
Konsertene er utsolgt, men vi trenger fortsatt noen frivillige til å hjelpe oss å arrangere historiens første Pstereo på tur. Bli med å lag minifestivalstemning i marka, og få med deg både Pstereo-merch og en fantastisk konsertopplevelse! Meld deg som frivillig her

🌙 ETTERFEST
Alma's arrangerer offisielt afterparty med Indieseksuell bak spakene! Lørdag 28. august kl. 23:00 starter rabalderet, med aldersgrense 20 år og gratis inngang. Book bord for å være sikret plass: Book her