Det blir himmelsk pop groove som snor deg inn i en herlig sommerstemning på Marinen i August idet sveriges nye supergruppe Dina Ögon inntar Pstereo i år!

Bandet kom på scenen med den selvtitulerte debutplata i 2021 og fulgte opp med andrealbumet «Oas» nå i februar, begge til elleville kritikker og turné som selger ut konserter over hele Skandinavia i et forrykende tempo.

Omtalt som det svenske kjærlighetsbarnet til Fleetwood Mac, Khruangbin og obskure Motown b-sider drar de deg flere tiår tilbake, og vi spår kollektiv svaiing og superstemning idet svenskene inntar Trondheim i sommer!

Les mer om Dina Ögon!

Andre nyheter

De siste artistene er klare!

Indiefavorittene Belle & Sebastian tar turen fra Skottland for en eksklusiv Norges-opptreden på Marinen, og vi ønsker raptalentet Musti AKA dronningen av Tøyen velkommen til Pstereo! Fullt program finnes i Pstereos app! Last ned appen for full oversikt over hvilke dager artistene spiller

Årets matprogram er klart

Årets matprogram er klart, og vi skal på tur til Lilleby!

Dagsprogram til Pstereo er tilgjengelig i app!

Og dagsbilletter er nå tilgjengelig for salg!
Dagsprogram til Pstereo er tilgjengelig i app!

To nye navn på blokka!

Pstereos konsertprogram bygges på med to solide artister!
Britiske Georgia har vi hatt i kikkerten siden 2016, og med et tredje album på vei er det superdigg å endelig hente henne inn. Første singel «Euphoric» er allerede blitt en braksuksess, og det ligger an til å bli euforisk stemning foran scenen i sommer. Det er også utrolig gøy å få inn vennene våre fra The […]

Syv nye artister og en tredje scene!

Den gode Pstemninga er garantert når vi endelig kan ønske scene tre velkommen tilbake til Marinen med syv utvalgte artister vi har stor tro på!
Vi er veldig fornøyde med å ha fått på plass en ekstra scene i år. Det å kunne tilby publikum alternativer og muligheten til å bli kjent med sitt nye favorittband er selve essensen for Pstereo som festival.Teltscenen vil ha en kapasitet på 600 publikummere.

Frivilligregistreringen er åpnet!

I august er Pstereo endelig tilbake og vi søker deg som ønsker å bli med på laget!
Ca 500 frivillige bidrar til å skape Pstereo og vi hadde ikke klart oss uten. Som frivillig får du mulighet til å være en av de som jobber med å lage festival, og du kan jobbe med massevis av forskjellige ting. Vær raskt ute med å registrere deg, så er det større sjanse for at […]