Det blir himmelsk pop groove som snor deg inn i en herlig sommerstemning på Marinen i August idet sveriges nye supergruppe Dina Ögon inntar Pstereo i år!

Bandet kom på scenen med den selvtitulerte debutplata i 2021 og fulgte opp med andrealbumet «Oas» nå i februar, begge til elleville kritikker og turné som selger ut konserter over hele Skandinavia i et forrykende tempo.

Omtalt som det svenske kjærlighetsbarnet til Fleetwood Mac, Khruangbin og obskure Motown b-sider drar de deg flere tiår tilbake, og vi spår kollektiv svaiing og superstemning idet svenskene inntar Trondheim i sommer!

Les mer om Dina Ögon!

Andre nyheter

Early Bird-pris til Pstereo 2024!

De billigste billettene til Pstereo 2024 ligger nå for salg!
Sikre deg byens beste festivalopplevelse neste år til den billigste tilgjengelige prisen allerede nå. Early Bird-passene til 1999,- selges i et begrenset antall og i en begrenset tidsperiode, så her er det penger å spare 😘

Early Bird 2024

Early Bird-billettene kommer for salg onsdag 30. august kl. 12.00
Ikke overraskende ble Pstereo 2023 en fantastisk opplevelse, med en uslåelig kombo av konsertopplevelser, matopplevelser, yrende folkeliv på Marinen og knallvær hele helga. Allerede nå varmer vi opp til neste års Pstereo, som går av stabelen 16. og 17. august 2024, og early bird-billettene kommer 30. august!

Publikumsundersøkelsen

Svar på publikumsundersøkelsen og bli med i trekningen av to festivalpass til Pstereo 2024!
Det tar omtrent 10 minutter å svare på den. Du kan klikke deg fram og tilbake mellom spørsmålene, helt til du har fullført og sendt inn svarene dine. Hvis du ikke fullfører med en gang kan du komme tilbake til den på et senere tidspunkt. Hele undersøkelsen må være ferdig innen søndag 10. september kl […]

Takk for i år!

Takk for en fantastisk Pstereo! For en nydelig helg! Trondheim, sammen har vi gjort det igjen, årets Pstereo var magisk fra start til slutt! Om ikke lenge slipper vi de billigste billettene til neste års festival, med et skikkelig forsprang for dere som er på nyhetsbrev!

Takk for en fantastisk dag i går Trondheim!

Heldigvis har vi en hel magisk festivaldag igjen og det er fortsatt noen ledige lørdagsbilletter ❤️ Sjekk anmeldelsene! Sara Fjeldvær: 6️⃣ «Har vi fått festivalens høydepunkt allerede?» https://www.nidaros.no/har-vi-fatt-festivalens-hoydepunkt-allerede/r/5-113-480535 B&S!  5️⃣»Tilnærmet perfekt.»   https://www.adressa.no/kultur/i/LlGogP/den-aller-beste-solskinnspopen Hey Gloria 5️⃣ «leverte et aldri så lite mesterverk » https://www.adressa.no/kultur/i/l30MRe/rockehjarte-i-full-galopp

De britiske elektronikalegendene Leftfield erstatter The Prodigy!

Leftfield, en av de mest innovative og innflytelsesrike artistene innenfor elektronika, erstatter The Prodigy, som dessverre må kansellere av medisinske årsaker»