Festivalen har 18-årsgrense og ingen vergeordning.

Billetter til Pstereo 2024 er i salg nå! Se mer på billettsiden vår.

Ved spørsmål om billettkjøp, ta kontakt med billettleverandør Eventim på kundeservice@eventim.no

Søknad og info er kommer snart, se mer her.

Festivalen tar plass på idylliske Marinen i Trondheim. Innrammet av Nidelven, vakre Nidarosdomen, ikoniske Studentersamfundet, Festningen og Tyholt-tårnet gjør Marinen til den perfekte spot for byfestivalen Pstereo. Inngangen til festivalen ligger på Ytre Kongsgård ved Grenaderen, mot Elgeseter bro.

Vil du være frivillig? Frivilligregistreringen for å bli Pstereomatros åpner nærmere festivalen! Les mer her.

Vi er veldig glade i våre digitale kanaler. Vi anbefaler deg å følge med på pstereo.no, Pstereos app (tilgjengelig i app store og google play), Facebook, Instagram, Tiktok og X for artistslipp, nyheter, praktiske oppdateringer og annet moro!

Vi aksepterer ledsagerbevis. Ledsagerbillett er gratis og «kjøpes» på billettsiden vår. Ledsagerbevis må framvises ved bytte av billett til festivalbånd i festivaluka, på Ytre Kongsgård.

Festivalområdet vårt befinner seg på Marinen, som omkranses av Nidelven og Nidarosdomen, og er et høyt vernet og elsket grøntområde. Det er derfor alles ansvar å ta vare på Marinen og området rundt, slik at vi kan arrangere festival her også i fremtiden.

Pstereo er sertifisert Tilgjengelighetsmerket, som betyr at arrangementet vårt er tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Hele området er trinnfritt og kan nåes av rullestolbrukere, i tillegg har vi en handicap-plattform foran hovedscenen. Det er også handicaptoaletter på området, de finnes på Bastionen og ved matutsalgene nede på gressletta.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her dersom du ønsker å være fremst i køen om å få nyss om artistslipp og andre koseligheter 🙂