Festivalen har 18-årsgrense og ingen vergeordning.

Billetter for 2023 er tilgjengelige for salg nå!

Mistet billettene dine? Trykk her.

Ved andre spørsmål om billettkjøp, ta kontakt med billettleverandør Eventim på kundeservice@eventim.no

Søknad og info kommer i sommer. Har du spørsmål, send mail til presse@pstereo.no

Festivalen tar plass på idylliske Marinen i Trondheim. Innrammet av Nidelven, vakre Nidarosdomen, ikoniske Studentersamfundetnen, Festningen og Tyholt-tårnet gjør Marinen til den perfekte spot for byfestivalen Pstereo. Inngangen til festivalen ligger på Ytre Kongsgård ved Grenaderen, mot Elgeseter bro.

Vil du være frivillig? Frivilligregistreringen for å bli Pstereomatros er nå åpen! Les mer her.

Vi er veldig glade i våre digitale kanaler. Vi anbefaler deg å følge med på pstereo.no, Pstereos app (tilgjengelig i app store og google play), Facebook, Instagram og Twitter for artistslipp, nyheter, praktiske oppdateringer og annet moro!

Vi aksepterer ledsagerbevis. Ledsagerbillett er gratis og «kjøpes» på billettsiden vår. Bytting av ledsagerbillett til bånd gjøres kun i innslipp på Marinen, ledsagerbevis må framvises.

Festivalområdet vårt befinner seg på Marinen, som omkranses av Nidelven og Nidarosdomen, og er et høyt vernet og elsket grøntområde. Det er derfor alles ansvar å ta vare på Marinen og området rundt, slik at vi kan arrangere festival her også i fremtiden.

Pstereo er sertifisert Tilgjengelighetsmerket, som betyr at arrangementet vårt er tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Hele området er trinnfritt og kan nåes av rullestolbrukere, i tillegg har vi en handicap-plattform foran hovedscenene. Det er også handicaptoaletter på området, de finnes på Bastionen og ved matutsalgene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her dersom du ønsker å være fremst i køen om å få nyss om artistslipp og andre koseligheter 🙂