Festivalen har 18-årsgrense og ingen vergeordning.

Billetter til Pstereo 2024 er i salg nå! Se mer på billettsiden vår.

Ved spørsmål om billettkjøp, ta kontakt med billettleverandør Eventim på kundeservice@eventim.no

 For mer info om presseakkreditering, se her pstereo.no/presse

Festivalen tar plass på idylliske Marinen i Trondheim. Innrammet av Nidelven, vakre Nidarosdomen, ikoniske Studentersamfundet, Festningen og Tyholt-tårnet gjør Marinen til den perfekte spot for byfestivalen Pstereo. Inngangen til festivalen ligger på Ytre Kongsgård ved Grenaderen, mot Elgeseter bro.

Vil du være frivillig? Les mer og registrer deg her: www.pstereo.no/frivillig

Vi er veldig glade i våre digitale kanaler. Vi anbefaler deg å følge med på pstereo.no, Broadcast (app tilgjengelig i app store og google play) Facebook, Instagram og Tiktok for artistslipp, nyheter, praktiske oppdateringer og annet moro!

Vi aksepterer ledsagerbevis. Ledsagerbillett er gratis og «kjøpes» på billettsiden vår. Ledsagerbevis må framvises ved bytte av billett til festivalbånd i festivaluka, på Ytre Kongsgård.

Festivalområdet vårt befinner seg på Marinen, som omkranses av Nidelven og Nidarosdomen, og er et høyt vernet og elsket grøntområde. Det er derfor alles ansvar å ta vare på Marinen og området rundt, slik at vi kan arrangere festival her også i fremtiden.

Pstereo er sertifisert Tilgjengelighetsmerket, som betyr at arrangementet vårt er tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Hele området er trinnfritt og kan nåes av rullestolbrukere, i tillegg har vi en handicap-plattform foran hovedscenen. Det er også handicaptoaletter på området, de finnes på Bastionen og ved matutsalgene nede på gressletta.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her dersom du ønsker å være fremst i køen om å få nyss om artistslipp og andre koseligheter 🙂