Det er ikke ofte man kan være vitne til noe stort mens det skjer, men å følge med på Trondheims Anakin Justin er akkurat det. Rapper, komponerer, mixer, skriver. 19 år. Spekket til randen med talent.

Han er ute med sin debut-EP «Blæsta», der særegenheten og skrivestilen til Anakin Justin får skinne allerede på første frase; «bare 47 minutt i session, allerede på no heavy shit, please kan du chille litt». Ærlighet og sårbarhet er det som preger det snaue kvarteret den varer, og man er hekta etter det første verset. EP-en viser en utrolig musikalitet og evne til å fenge. Pennen er skarp og sceneshowet er hett. Det blir trøndersk storhet i ny form, i generasjon Z og ærlighetens navn, i popens måneskinn blir det dansing og henda-i-været-stemning under Pstereo 2024.

Til tross for sin unge alder er han er kritikerrost i avisene, har delt scene med Hkeem, Arif, og Undergrunn, varmet opp for Sigrid og Jaa9 & OnklP, ble en stor snakkis på både Trondheim Calling, by:Larm og Vill Vill Vest, og Anakin Justin har allerede lagt grunnsteinen for noe stort, noe solid, noe sabla fett. Og vi skal få oppleve det på hjemmebane!

Så Trondheim, ta med venner, tanter, onkler, besteforeldre, oldeforeldre. Vi skal leke, breake, steppe og hoppe til Trondheims nye rap-barn.

https://www.youtube.com/watchttps://www.yohttps://www.youtube.com/watch?v=_cQudrgQaDwutube.com/watch?v=_cQudrgQaDwh?v=lWRYs5q62hs