Du kjenner kanskje den britiske artisten Birdy best for den verdenskjente coverversjonen av Bon Ivers «Skinny Love», eller som en hit-maker gjennom hele 2010-tallet. I pop-folk-verdenen kan hun kalles en veteran allerede i en alder av 27, og i August skal vi få være vitne til noe av det fineste de britiske øyer har å by på, nemlig Birdys store stemme. 

Etter å ha sluppet sitt selvtitulerte debutalbum i 2011, i den bemerkelsesverdig unge alder av 15 år, har Birdy konsekvent stått frem som en viktig stemme i musikkbransjen. Fra ungt talent til navnet alle har hatt på leppene. Med sitt nyeste album, “Portraits”, som er et himmelsk pek tilbake til 80-tallet, fylt med Kate Bush-nostalgisk pop-bonanza, er Birdy klar for å innta scenen på Pstereo i august. Albumet markerer en ny milepæl i en allerede strålende karriere, og vi gleder oss mildt sagt MYE til å høre denne store stemmen fylle Marinen. 

Hennes unike lyd og følelsesladde opptredener har raskt samlet en dedikert fanbase. Enten det er medvirkning på filmmusikk for selskaper som Pixar, Netflix og Amazon, samarbeid med ledende artister innen musikksjangre, eller å motivere en generasjon med en viral TikTok-lyd, finner Birdy stadig nye måter å engasjere nye publikum på.

På strømmetjenester har Birdys dedikerte fanbase nådd utrolige 5 milliarder strømninger, med over 18 millioner følgere på tvers av alle tjenester. Når det gjelder sosiale medier, har hun fått 2,5 millioner YouTube-abonnenter, 504 000 Instagram-følgere og 2,4 millioner TikTok-likes. Det blir dansing og feiring av en allerede lang karriere og musikalske øyeblikk vi ikke ville vært foruten under årets Pstereo.

Nominert til både BRIT og Grammy priser, utsolgt tre påfølgende kvelder på Sydney Opera House, kan Birdy kun beskrives som både en suksesshistorie over natten og som skaper av hits som brenner langsomt. Dette gjør konserten hennes på Pstereo til en etterlengtet begivenhet, hvor du kan forvente å bli tatt med storm inn i Birdys nyskapende lydlandskap. Gled dere!

Birdy på sosiale medier

Lytt til Birdy

Gå til Artister eller program.