P13-fans, 90-talls indie-rock-fanatikere, musikk-elskere – få opp øynene, spiss ørene for et av Norges største nye talent, Bo Milli, eller Emilie Østebø som er indie-favorittens egentlige navn. Som en riff-maskin og hook-magiker, baner Bo Milli veien for noe nytt og spennende på den norske indie-rock-scenen. Og hun leder godt an, for etter å ha spilt på Øyafestivalen, By:Larm, Trondheim Calling, turnert i Tyskland, Sveits og Østerrike er verden vidåpen.

Bo Milli skaffer seg fans hvor enn hun spiller. Liveshowet er feilfritt og kult, og vennegjengen som utgjør bandet ser ut som de aldri har gjort noe annet enn å spille live. Låter om å være ung og dum, så vel som redd for en fremtid og en verden som går under, sinne og frustrasjon, kjærlighet og selvrefleksjon – låtene til Bo Milli er ærlige og filterløse. Det er sjelfullt og den ekte, skjøre stemmen til Østebø gjør at du vil forelske deg og føle med fra første ord blir sunget.

Hits som «Chewing Gum» og «Come After Me» blir umiddelbare favoritter hos enhver som hører dem. Musikksnobber, fans av Belly, Aimee Mann og Cardigans, og alle som setter pris på catchy refreng, gjør dere klare til å møte Norges nye, store indie-rock håp. 

Bo Milli i sosiale medier

Lytt til Bo milli

Gå til Artister eller program.