Meny

Fay Wildhagen

Lørdag

JADA! Vi er så glad i Fay, og endelig kommer hun til Marinen! Med det ferske vakre andrealbumet «Borders» i ryggsekken, skal hun ta oss inn i sitt hyllede musikalske univers i solfylte og grønne omgivelser lørdag 17. august! <3

Fay Wildhagen
kom som et friskt pust inn i den norske musikkfloraen i 2015. Med albumet «Snow» ble hun nominert til Spellemannspris og årets nykommer under P3 Gull, og gjorde over 70 konserter rundt om i Norge og i utlandet. Blant annet var hun ute på en support-turné med Mew.

Høsten 2018 kom det etterlengtede oppfølgeralbumet «Borders», hvor den unge gitar-virtuosen og ekstreme låtskrivertalentet har fått utfolde seg på ny. «Borders» både låter og føles som Fay, men det er likevel annerledes enn kritikerroste og storsuksessen «Snow» fra 2015. På både by:Larm og Trondheim Calling leverte hun en opptreden til stor begeistring fra fans og presse, og på Marinen får man oppleve Fay og hennes nye band i den mektige Pstereo-settingen.

Det nye livebandet består av stjernelaget Kristoffer Lo (blås og gitarer), Jonas Barsten (trommer), Andreas Rødland Haga (bass), og Eirik Kiil Saga (keyboards). Det er bare å glede seg!