Hun har spilt på Øyafestivalen, Bergenfest, i London og Bogota og på Mexicos største festival, Corona Capital. Hun har varmet opp for Aurora ved flere anledninger og er en NRK P3-favoritt som spilles på radioen med jevne mellomrom.

Om du ikke har fått med deg stjerneskuddet Hannah Storm, har du med andre ord ikke fulgt med. Jenta fra Røa i Oslo flyttet til Bergen i 2021 og etter det begynte snøballen å rulle. Der jobbet hun med blant annet Sondre Lerche, Matias Tellez (Girl in Red, Young Dreams), Askjell (Sigrid, AURORA), Vetle Junker (AURORA, iris, Metteson), Eg White (Adele, Kylie Minogue). 

Lydbildet er stort og vakkert, ikke så ulikt Amy Winehouse eller Adele, og flere av låtene kunne sklidd rett inn på lydsporet til en Bond-film. Singlen «When Does A Rumour Become Gospel», som ble fremført på Lindmo tidligere i år, har en Lily Allen-kulhet over seg, og er en perfekt pop-låt som du aldri går lei av.

Hannah Storm vil ta verden med storm med gjennomtenkt kvalitetspop, et sjeldent fenomen i dagens musikk-tiktok-kaninhull. Låta får terningkast fem fra Aftenposten, VG og Dagsavisen som sier så pent; “Det ligger et sus av ikonisk storhet over Hannah Storms stemme gjennom den nye låten “When Does A Rumor Become Gospel». 

Hjerteskjærende tekster om livet, kjærligheten og alt imellom, en stemme midt mellom Billie Eilish og Susanne Sundfør, samlet i en fantastisk pop-pakke som lover godt for Pstereo – du vil falle pladask for Hannah Storm.

Hannah Storm i sosiale medier

Lytt til Hannah Storm

Gå til Artister eller program.