JADDA! Deres ønske er vår lov, og vi er overlykkelige over å annonsere at Honningbarna vil innta Marinen på Pstereo 24 for å levere et show som vil riste deg inn til sjela!

I løpet av sin intense karriere har Honningbarna sementert seg som en kraft å regne med. Med fem album, Spellemann- og P3 Gull-priser, og hundrevis av konserter i inn- og utland, er de ikke bare et band – de er levende legender. 🌟

Pstereo har hatt gleden av å ha dem på scenen en gang tidligere, tilbake i 2011. Den gang var de purunge punk-vidunderbarn som fikk publikum til å forelske seg totalt i cellopunk. Nå, over et tiår senere, er de tilbake for å vise at de fortsatt har den samme intense energien og musikalske kraften.

Animorphs, sluppet i 2022, mottok utelukkende femmere og seksere fra anmeldere over hele landet. NRK kaller det et mesterverk, Klassekampen omtaler det som «en av de beste punk-platene i Norge noen gang» – og vi er enige!

På den påfølgende turnéen solgte de over 9000 billetter, konserten i Storsalen under UKA 23 ble utsolgt et halvt år i forveien, og ble kronet til «kongene av Norge» av Gaffa for deres konsert på Øyafestivalen. Nå tar de med seg sitt tiår i bransjen, hundrevis av konserter under beltet, og en enestående evne til å kombinere det uforutsigbare, det fysiske og det kaotiske til Marinen.

Forvent et show som går rett i hjertet, en feiring av punkens kraft og en opplevelse du sent vil glemme. Honningbarna er klare til å regjere over Marinen – er du klar for å danse i kaoset?