Rapperen Linni tar oss i hånden og geleider oss ned i et dypdykk av frenetisk hip-hop, techno, drum & bass og hardstyle, som kommer til å sette fyr på Pstereo i august!

Bergensrapperens Lini aka Jonas Grieg sitt soloprosjekt kom i kjølvannet av rap-kollektivet Yoguttenes partyvennlige hiphop. Som en del av Yoguttene utmerket han seg som en av landets sterkeste tekstforfattere. Han kan skilte med flere Spellemannsnominasjoner, intense liveopplevelser og en rekke strålende anmeldelser, bl.a. for albumet «Daywalkah» fra i fjor, et album Bergens Tidende beskrev som «personligheten til en mannevond personlig trener» og belønnet det med terningkast fem.

Han har flere ganger samarbeidet med Kjartan Lauritzen, så ta en lytt på Migrenemann eller Mana for å se to legender i skjønn forening og ta inn skikkelig bra norsk hiphop.

Sammen med produsent Erlend Lyngstad har Linni også startet bandet Neste Planet som kom med debutalbumet Kosmose nå i april. På debutalbumet møtes upbeat rap-vers og dype grooves fra spacefunk, loungejazz og glitchy chipmunk-soul.

Få med deg en av Norges fremste og mest særegne stemmer når Linni står på scenen under Pstereo 2024!

Gå til artister eller program!