De walisiske brødrene Tom og Ed Russell blir kalt den britiske elektronika-scenens frelsere og sjelden har vi sett en electronica-duo bli skrytt mer opp i skyene av et samlet anmelderkorps. Overmono ble kåret til beste liveopptreden av DJ Mag i 2021 og siden har de spilt på store klubber og festivaler på flere kontinenter. Ikke minst imponerte de mektig under fjorårets Coachella-festival. Og nå er de altså klare for Marinen og Pstereo!

Etter flere sterke singler og EP-er kom debutalbumet «Good Lies» ut i fjor. Stereogum kåret det til «Album of the Week» og skrev at Overmono er «the kind of dance music that even your non-electronic-music-minded friends would like». The Observer klinte til med full pott og meldte at «The Russell brothers mix weapons-grade nostalgia with two-step, trap and sped-up vocals in a set full of emotional ambushes». Her snakker vi melodisk og deilig emosjonell klubbmusikk, som skapt for sene sommerkvelder. Om du fortsatt er i tvil om dette er noe for deg, så hør på tittelsporet «Good Lies», der de låner tungt fra norske Smerz’ «No Harm», eller hiten «Is U», og vi garanterer at du vil kjenne det rykke i dansefoten. 

I vår har de samarbeidet de med superprodusenten Fred Again… og den Grammy-nominerte rapperen Lil Yachty på den nye singelen “stayinit” som har svimlende 18 millioner streams på kun 2 måneder. Hardcore fans har allerede fått en smakebit av det nye samarbeidet under en spontan popup-rave i New Yorks The Knockdown Centerm og deretter på The Lot Radio. Liveopptredenene, sammen med en fersk musikkvideo som viser Lil Yachty få oppleve låta på et skikkelig lydanlegg (gåsehud) for første gang, har bygget opp massiv forventning!

Låta får en dybde som skiller seg tydelig ut i dagens musikklandskap, mye takket være Overmonos bakgrunn i eksperimentell og grensesprengende musikkproduksjon. Det hele blir innovativt og frisk, og jævlig deilig lytting.

Elektronika-hue eller ikke, så blir Overmono en uforglemmelig konsert på Marinen. Trondheim skal finne frem sin indre kulhet, sin indre Berlin, og Pstereo inviterer deg til å bli med på festen. Fram med glowsticks, på med mesh-toppen og kryp inn i Miss Sixty-jeansene – dette blir helt enormt!

Gå til artister eller program!