Dette kan du bare ikke gå glipp av: Bandet VG kalte for «grom djevelsk mørkpunk med Deafheaven-klang, og aggressive og presise tekster» er klare til å blåse voksen ut av ørene dine!

Rosa Faenskap slapp sitt debutalbum «Jeg blir til deg» i fjor, som blander black metal, post-rock, shoegaze og hardcore punk med politiske og ekstremt treffende tekster. Det låter massivt og brutalt, til tross for at bandet bare består av tre medlemmer.

Her kombineres hardtslående, raske trommer med tung og melodiøs bass og en drømmende lydvegg fra gitaren. De blander rett og slett det styggeste og det vakreste musikkverdenen har å by på, i en heksegryte som smaker like søtt som den smaker vederstyggelig. I en forutsigbar og pretensiøs sjanger er Rosa Faenskap en motvekt som vil fremme og feire skeivhet, likhet og alt som glitrer – dette bandet må være som et flisete oppned-kors i øyet på svartmetall-puristene, og vi elsker det!

Vi har på følelsen at dette blir en konsert det vil gå gjetord om i lang tid, så du har å innfinne deg i Marinen når Rosa Faenskap står på scenen under årets Pstereo!

Gå til artister eller program!