Ni år er gått siden hun spilte hos oss forrige gang, og den konserten ble årets, kanskje tiårets konsertopplevelse for de som fikk oppleve det. Og siden den gang har hun også hatt en helt eventyrlig artistkarriere med et spekter som spenner seg fra dempede folk-inspirerte låter til dansbare pophits. Og dette spekteret får du oppleve på Marinen!

Sundfør trenger egentlig ingen introduksjon. Gjennom hennes 16 år lange artistkarriere har hun levert både udødelige låter og uforglemmelige konserter, og stadig fortsetter hun å utfordre sine musikalske grenser.

«(…) det er vanskelig å trekke for noe når det som blir levert, er av absolutt edleste klasse.» – Stavanger Aftenblad, konsert på Fiskepiren (2023)

Sundførs siste utgivelse, ‘blómi’, inspirert av norrøn mytologi, erotiske tekster, Dostojevskij og Sundførs egen visjon om universet, markerte en ny retning for artisten. Albumet mottok strålende anmeldelser over hele linja, og Dagsavisen mente det «allerede kan kåres til et av årets aller beste.», i tillegg til å trille en sekser for konserten på Øyafestivalen tidligere i år.

Pstereo blir en sjelden mulighet til å oppleve en artist som ikke bare skaper musikk, men også deler av sin livserfaring og kreative reise i en uhemmet selvutfoldelse etter 17 år som artist.

Det siste året har hun spilt et knippe konserter, og alle til strålende jubel. «Det var helt til å miste pusten av» (VG, 2023), og «Susanne Sundfør trollbandt det ellers svært støyede publikummet på Øya» er bare noen av mange lovord fra konsertanmeldelsene.

Sundfør stiller med en haug av kvalitetsmusikere på scenen, og skaper en helt unik opplevelse hver eneste konsert hun spiller! Det blir utvilsomt en magisk kveld på Pstereo i august 2024 ❤️

Herre-gud som vi gleder oss!