Om The Allman Brothers og Grateful Dead delte øvingslokale på Bakklandet, eller om Jeff Tweedy var fra Singsaker og frontet The Band, så ville det kanskje høres ut som The Impossible Green. Bandet sjarmerer og smelter hjerter hvor enn de opptrer med sin nedpå og jordnære Americana-pop-n-roll. Dette er referanser for fader’n med hjertet i Son Volt-universet og moder’n med Emmylou Harris t-skjorte. Og musikk for deg som bare digger når det er skikkelig bra.

Den nye plata som slippes i vår (15. mars)  er spilt inn i Nyhavna Studio i Trondheim. Det oser amerikansk kvalitetsrock av dette prosjektet og det høres spesielt godt på den nye singlen «Ruby Red Roses», der vokalist Mathias Angelhus imponerer med sin sjelfulle stemme.

Vi har ventet på en «Alternative Americana» revival (Det beste fra 90-tallet har jo hatt sin revival på 2020-tallet, men alt det spennende som skjedde med country-sjangeren utenfor Nashville på 90-tallet har det vært lite oppmerksomhet rundt. Med artister som Waxahatchee, Hurray for the Riff Raff og flere fra den nye «Americana»-bølgen kjenner vi suset fra 90-talls band som Son Volt, Whiskeytown, Jayhawks og Wilco, og i dette landskapet passer The Impossible Green perfekt inn.), og The Impossible Green kan fint være bandet som gjør det stuerent med boots og flanellskjorte igjen. 

The Impossible Green debuterte med albumet «Watching the Blue (Songs About Rivers and You)» i 2020, og bandet ble raskt en livefavoritt med låter som «Leaving Tune» og «You Do You». Etter en fullpakket og ekstremt godt mottatt konsert på årets Trondheim Calling og det nye albumet «In Technicolor» (slippes 15.mars) er vi i ekstase over å få se disse gutta på Marinen i august. 

De turnerer i vår i hele Norge og nå skal vi endelig få se dem på Pstereo-scenen. Ta turen til Marinen og få med deg noe av det beste den trønderske musikkscenen har å by på. The Impossible Green er starten på noe stort for norsk musikk, så ikke nøl med å se dem når du kan!

The Impossible Green i sosiale medier

Lytt til The impossible green

Gå til Artister eller program.