Når solen senker seg over Marinen i august 2024, vil Sveriges ubestridte pop-dronning innta rampelyset – Veronica Maggio er tilbake! Med en musikalsk arv som strekker seg tilbake til sitt store gjennombrudd i 2006, er Maggio ikke bare en artist; hun er et fenomen, en kraft som fortsetter å fornye og sjarmere sitt publikum.

Veronica Maggio fikk sitt store gjennombrudd med albumet “Och Vinnaren är.. “ i 2008. Hitlåten “Måndagsbarn” fra albumet toppet VG-lista samme året, og siden den gang har superhits som “Jag kommer”, “Snälla bli min” og “Hela huset” kommet som perler på en snor.

Siden debuten har Veronica Maggio blitt hyllet av journalister og fans, og oppnådd stor kommersiell suksess med sine seks kritikerroste album. I 2019 slapp Veronica albumet ”Fiender er träkigt” og med over 30 millioner streams er det ingen tvil om at Veronica fremdeles er Sveriges ubestridte pop-dronning.

Hennes syvende album, «Och som usual hander det hemskt», er streamet over 1 milliard streams på Spotify, noe som gjør henne til den første svenske artisten som når denne bemerkelsesverdige milepælen. Hun har ikke bare satt rekorder, men har også erobret hjertene til utsolgte arenaer, inkludert Spektrum i Oslo og som et av de store navnene på Lollapalooza i Stockholm.

Veronica Maggio er ikke bare en streaming-sensasjon, men også et solid live-fenomen. Hennes energiske opptredener og unike stemme har gjort henne til en av de mest ettertraktede artistene i musikkverdenen. På starten av 2023 innledet Veronica Maggio et samarbeid med Miriam Bryant som resulterte i den fantastiske låta «Under någon ny», som hylles unisont i media og har generert mer enn 16 millioner streams på Spotify. Igjen beviser Maggio at hun er i forkant av den svenske pop-scenen.

Nå er det på tide å oppleve Veronica Maggio live på Pstereo 2024 – la deg rive med i dansen, så møtes vi for å rope i kor til over femten år med megahits!