Veslemøy Narvesen, født i 1997, har raskt etablert seg som en av de mest spennende unge talentene på den norske musikkscenen. Med sin allsidighet som trommeslager har hun medvirket i band som Mall Girl, Schemes, Dafnie, og Kongle Trio, og har samarbeidet med anerkjente musikere som Ingebrigt Håker Flaten, Anja Lauvdal, og den britiske ECM-artisten Kit Downes.

Narvesens musikalske uttrykk spenner bredt, fra nordisk jazz til viser på dialekt, og debutalbumet «We Don’t Imagine Anymore», som ble spilt inn i Øra Studio i Trondheim, ble møtt med begeistring fra norsk musikkpresse. Anmelderne overgikk hverandre i komplimenter og Dagens Næringsliv uttalte at «Veslemøy Narvesen solodebuterer med det som må være høstens fineste norske album», mens Aftenposten nøyde seg med å konstatere at hun er «Et grenseløst talent».

Musikken hennes utfordrer og beveger, og er preget av en fryktløshet og et ønske om å utforske musikalske ytterpunkter. Narvesen blander sofistikerte pop-elementer med improvisasjon, og blir et unikt tilskudd til den norske jazzscenen. Dette, sammen med en utrolig egenskap til å binde sammen musikken med englestemme og trommespill, skaper magiske øyeblikk på scenen.

Hypen er så sykt fortjent. Under Trondheim Calling i vår hadde begge konsertene hennes kanskje dobbelt så mange musikktørste publikummere i kø utenfor enn som fikk plass i konsertlokalet. Narvesens evne til å berøre og engasjere publikum gjennom sitt brede sjangeruttrykk og musikalske dyktighet gjør henne til et must-see for alle musikkelskere i Trøndelag.

Og i sommer tar hun heldigvis sin dynamiske og grensesprengende musikk til Pstereo <3

Veslemøy Narvesen i sosiale medier

Lytt til Veslemøy Narvesen

Gå til Artister eller program.