En perfekt opplevelsesgave til deg selv eller noen du liker veldig godt

Kjøp et festivalpass, og velg en gratis Pstereo X Taqueros hotsauce eller en Pstereo X Pala kaffe.

Disse godsakene er nå tilgjengelig i et svært begrenset opplag. Gi bort verdens beste julegave med både festivalopplevelse og en skikkelig digg kaffe eller hot sauce på toppen.

Lokalprodusert Kaffe og Hot Sauce

Vi har samarbeidet med våre gode venner Pala Kaffe og Taqueros i flere år, og de leverer lokalproduserte godsaker av høy kvalitet og standard.

Pstereos hotsauce fra Taqueros er en litt søtlig saus med smak av tomat og chipotle, og har en styrkegrad på ca 4 av 10. Vi i Pstereo synes den passer perfekt til taco og barbeque!

Pala leverer en digg kaffe fra Tarrazú i Costa Rica. Den har en fyldig, rund, balansert smak med hint av sjokolade, karamell, appelsin, brunsukker og røde epler. Skikkelig julekaffe der altså! Definitivt en vinner under juletreet i år.

Utlevering og praktisk info

Kjøp festivalpass som vanlig i vår digitale billettsjappe, så får du muligheten til å legge til et av juleproduktene. Det er maks ett produkt per festivalpass. 🙂

Du vil motta billettene digitalt, og henter ut Hot sauce/Kaffe i boden til Pala Kaffe på Julemarkedet i Trondheim. Du mottar en egen billett for juleproduktet ditt.

Julemarkedet er åpent i perioden 3.-20. desember. ❤️