Meny

Om Pstereo

Pstereo - Midt-Norges råeste og koseligste festival tar revansje på festivalsommeren på Marinen, Trondheim i 2022. Sett av datoene 19. - 20. august ❤

Pstereo.

Byfestivalen som flyttet fra Torvet til pittoreske omgivelser på hele Trondheims Marinen, festivalen som kan by på en av de beste atmosfærene i landet, festivalen som siden den første tonen kom strømmende fra PA-anlegget har servert det ypperste av hva pop- og rock-sjangeren både fjern og nær har å by på.

Siden oppstarten i 2007 har festivalen fått en stadig større plass i hjertet til både trøndere og tilstrømmende publikummere, mye på grunn av Pstereos overordnede mål om å alltid tilfredsstille deg som musikkglad festivalgjenger.

Målet har vi nådd år etter år ved å booke svære navn, ukjente artister på randen av gjennombrudd, bandene du ikke visste at du likte – og alt imellom. Alt spredt utover Trondheims desidert beste location, og i klubblokaler byen over når lysene slukkes på Marinen. Kan du komme på en bedre måte å markere de siste sommerdagene?

PRAKTISK INFORMASJON

BILLETTER

Billetter for 2022 ligger ute.

Mistet billettene dine? Logg deg inn på «Min side»: www.pstereo.no/billetter

Ved andre spørsmål om billettkjøp, ta kontakt med billettleverandør Eventim på kundeservice@eventim.no

BETALING
Som alltid kan du betale med bankkortet ditt direkte i bar og utsalg. Har du kontaktløs-betaling (tæpping) på kort kan denne også benyttes.

BYTTE TIL BÅND
For å få bytta billett til bånd, tar du med deg billetten din til inngangen på festivalen. Du kan ikke hente bånd for andre. Vi tar både QR-kode fra SMS og mail.

Du kan også bytte billett til bånd i innslipp på Marinen i festivalens åpningstider.

AKKREDITERING
Akkreditering utleveres mot legitimasjon, i den røde brakka på Ytre Kongsgård.

Åpningstider for 2022 kommer.

ALDERSGRENSE
Festivalen har 18-årsgrense og ingen vergeordning.

AVFALL
Tenk over hvor du kaster søpla di – både på festivalområdet, og i resten av byen. Du finner flere søppelstasjoner på området, som er oppdelt i forskjellige avfallstyper. Husk å kast i riktig dunk, så er du med å holder festivalen og byen ren! Vi har også egen pantebod på Bastionen, hvor du kan cashe inn pant på ølglass og sigarettsneiper! Panten får du tilbake i form av gavekort som brukes på utsalgene på festivalområdet under festivalen.

BETTER SAFE THAN SORRY!
Det er tøft å høre konserter med høy lyd, men det er enda tøffere å ha hørselen din intakt etterpå. Derfor deler vi ut gratis ørepropper fra alle barene. Vi er opptatt av å holde volumet på et forsvarlig nivå, men vi oppfordrer alle til å bruke ørepropper for å være på den sikre siden.

NB! Bruk av strobelys og laser vil forekomme.

BRANSJE / PRESSE
Søknad og info for neste år kommer våren 2022.

For spørsmål, ta kontakt med kommunikasjonsansvarlig Jon på jon@pstereo.no.

FAMILIEKONSERT
Hvert år arrangerer vi en gratis familiekonsert på lørdagen. Mer info kommer!

Under familiekonserten er det er mulig å medbringe egen mat og drikke, i tillegg vil det også være mulig å handle fra våre utsalgssteder. Familiekonserten er et rusfritt arrangement.

NB! På grunn av Mattilsynet, er det dessverre ikke tillatt med hunder på Marinen under familiekonserten og festivalen. Unntak er førerhunder.

FESTIVALOMRÅDET
Festivalen tar plass på idylliske Marinen i Trondheim. Innrammet av Nidelven, vakre Nidarosdomen, ikoniske Studentersamfundetnen, Festningen og Tyholt-tårnet gjør Marinen til den perfekte spot for byfestivalen Pstereo. Inngangen til festivalen ligger på Ytre Kongsgård ved Grenaderen, mot Elgeseter bro.

FRIVILLIG
Vil du være frivillig? Frivilligregistreringen for å bli Pstereomatros åpner våren 2022 - følg med!

FOTO/VIDEO
Hvis du vil ha med deg profesjonelt kamerautstyr inn på området, må du søke om fotopass gjennom presseakkreditering (og få dette innvilget). Uten fotopass er det ikke lov å ha med seg følgende:
Profesjonelt kamerautstyr, speilrefleks og annet kamerautstyr med større linser eller der linsa kan byttes ut. Alt dedikert video og/eller lydopptaksutstyr.

Vi ønsker samtidig å gjøre publikum oppmerksom på at det fotograferes og filmes på festivalområdet. I perioder kan det også filmes fra drone i lufta.

INFO PÅ NETT
Vi er veldig glade i våre digitale kanaler. Anbefaler deg å følge med på pstereo.no, app (kommer våren 2022), Facebook, Instagram og Twitter for artistslipp, nyheter, praktiske oppdateringer og annet moro!

KART
Kart over festivalområdet 2022 kommer på nyåret.

KLUBB
Med festivalpass til Pstereo 2022 får du eksklusiv rabatt på klubbprogrammet etter festivalområdet har stengt dørene. Klubbprogrammet foregår på byens scener og klubber - mer info kommer i 2022!

-

Vil du spille på klubbprogrammet til Pstereo? Send mail med info, musikk og annet digg til klubb @ pstereo.no 🔥

LEDSAGERBEVIS
Vi aksepterer ledsagerbevis. Ledsagerbillett er gratis og «kjøpes» på billettsiden vår under andre billetttyper (kan ikke kjøpes på Eventim.no). Bytting av ledsagerbillett til bånd gjøres kun i innslipp på Marinen, ledsagerbevis må framvises.

MARINEN
Festivalområdet vårt befinner seg på Marinen, som omkranses av Nidelven og Nidarosdomen, og er et høyt elsket grøntområde. Det er derfor alles ansvar å ta vare på Marinen og området rundt, slik at vi kan arrangere festival her også i fremtiden.

NB! Bruk av strobelys og laser vil forekomme.

MAT & DRIKKE
Av sikkerhetshensyn er det ikke lov å ha med mat og drikke inn på området – men innenfor portene kan du kose deg med mat og drikke til nytelse for de aller fleste smaksløker.

Mat- og drikkeopplevelsen på Pstereo trekkes frem av mange som en av høydepunktene på festivalen hvert år. Dette er vi ekstra glad for å høre, da vi jobber hardt hvert år for å invitere den aller beste matopplevelsen til Marinen.

Under familiekonserten lørdag er det lov å ha med seg medbrakt – men ikke alkohol.

NYHETSBREV
Meld deg på vårt nyhetsbrev her dersom du ønsker å være fremst i køen om å få nyss om artistslipp og andre koseligheter :-)

PERSONVERNERKLÆRING
Her kan du finne Pstereo sin personvernerklæring.

OVERNATTING
Vi har hvert år samarbeid med hotell(er) i byen, så det er lett å bo komfortabelt i nærheten av festivalområdet, midt i Trondheim. Mer info kommer.

SIKKERHET
Det er ikke lov å ha med seg glass, flasker, paraplyer, våpen eller andre gjenstander som kan skade deg selv eller andre inn på området. Vi ber også publikum være ekstra forsiktige ved elvebredden og på kanten ved kanonoppstillingen. Det er fryktelig trist om du detter ned og skader deg eller havner i vannet, så vi ber deg om å følge vaktenes råd dersom de anmoder deg om å flytte deg fra disse stedene.

NB! Bruk av strobelys og laser vil forekomme.

TILGJENGELIGHET
Pstereo er sertifisert Tilgjengelighetsmerket, som betyr at arrangementet vårt er tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Hele området er trinnfritt og kan nåes av rullestolbrukere, i tillegg har alle scener en egen handicap-plattform. Det er også handicaptoaletter på området, de finnes på Bastionen og ved matutsalgene.