Marinen 19. - 20. august
Marinen 19. - 20. august
Helt tomt for helgepass! Kun 150 helgepass igjen! Valkyrien Allstars spiller årets familiekonsert! Alt du trenger å vite om ÅRETS PSTEREO! Wolfmother kansellerer Europa – Motorpsycho stiller opp! Pstereos facebookside er dessverre nede! KlubbPstereo og Pstereo i Byen - Fullt program er klart! Valkyrien Allstars erstatter Joshua på lørdag! Dette spiser du på årets Pstereo!
Om Pstereo

Pstereo - Midt-Norges råeste og koseligste festival tar revansje på festivalsommeren på Marinen, Trondheim 19. - 20. august ❤

Pstereo.

Pstereo, en av Midt-Norges største musikkfestivaler, tar plass i praktfulle omgivelser på hele Trondheims Marinen. Festivalen er kjent som byens musikalske, kulinariske og sosiale arena for opplevelser, matglede og underholdning, og i 2022 skal det feires 15-års jubileum! For første gang på to år kan vi åpne dørene til byfestivalområdet som er nydelig innrammet av Trondheims vakreste omgivelser med Nidarosdomen, Nidelva og Festningen.

 • ALDERSGRENSE

  Festivalen har 18-årsgrense og ingen vergeordning.

 • BILLETTER

  Billetter for 2022 ligger ute.

  Mistet billettene dine? Logg deg inn på «Min side»: www.pstereo.no/billetter

  Ved andre spørsmål om billettkjøp, ta kontakt med billettleverandør Eventim på kundeservice@eventim.no

 • ÅPNINGSTIDER

  Festivalområdet er åpent for publikum kl. 15.30-00.00 på fredag og kl. 15.00-00.00 på lørdag.
  Festivalområdet er åpent for publikum på familiekonserten kl. 11.00-13.00 på lørdag.

 • BRANSJE / PRESSE

  Det er mulig å søke om bransje- eller presseakkreditering på https://pstereo.no/info/presse-bransje

 • FESTIVALOMRÅDET

  Festivalen tar plass på idylliske Marinen i Trondheim. Innrammet av Nidelven, vakre Nidarosdomen, ikoniske Studentersamfundetnen, Festningen og Tyholt-tårnet gjør Marinen til den perfekte spot for byfestivalen Pstereo. Inngangen til festivalen ligger på Ytre Kongsgård ved Grenaderen, mot Elgeseter bro.

 • FRIVILLIG

  Det er nå mulig å søke om å bli frivillig på årets festival. Se mer om dette på frivilligsiden.

 • INFO PÅ NETT

  Vi er veldig glade i våre digitale kanaler. Anbefaler deg å følge med på pstereo.no, app (kommer våren 2022), Facebook, Instagram og Twitter for artistslipp, nyheter, praktiske oppdateringer og annet moro!

 • LEDSAGERBEVIS

  Vi aksepterer ledsagerbevis. Ledsagerbillett er gratis og «kjøpes» på billettsiden vår under andre billettyper (kan ikke kjøpes på Eventim.no). Bytting av ledsagerbillett til bånd gjøres kun i innslipp på Marinen, ledsagerbevis må framvises.

 • MARINEN

  Festivalområdet vårt befinner seg på Marinen, som omkranses av Nidelven og Nidarosdomen, og er et høyt elsket grøntområde. Det er derfor alles ansvar å ta vare på Marinen og området rundt, slik at vi kan arrangere festival her også i fremtiden.

 • TILGJENGELIGHET

  Pstereo er sertifisert Tilgjengelighetsmerket, som betyr at arrangementet vårt er tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Hele området er trinnfritt og kan nåes av rullestolbrukere, i tillegg har alle scener en egen handicap-plattform. Det er også handicaptoaletter på området, de finnes på Bastionen og ved matutsalgene.

NYHETSBREV
Meld deg på vårt nyhetsbrev her dersom du ønsker å være fremst i køen om å få nyss om artistslipp og andre koseligheter :-)

PERSONVERNERKLÆRING
Her kan du finne Pstereo sin personvernerklæring.

PRAKTISK INFORMASJON

BILLETTER

Billetter for 2022 ligger ute.

Mistet billettene dine? Logg deg inn på «Min side»: www.pstereo.no/billetter

Ved andre spørsmål om billettkjøp, ta kontakt med billettleverandør Eventim på kundeservice@eventim.no

BETALING
Som alltid kan du betale med bankkortet ditt direkte i bar og utsalg. Har du kontaktløs-betaling (tæpping) på kort kan denne også benyttes.

BYTTE TIL BÅND
For å få bytta billett til bånd, tar du med deg billetten din til inngangen på festivalen, eller til båndbyttestasjonen på festivalhotellet vårt Scandic Bakklandet tirsdag-torsdag kl. 10.30-18.00. Egen inngang for båndbytte fra Bakke Bru. Du kan ikke hente bånd for andre. Vi tar både QR-kode fra SMS og mail.

Du kan også bytte billett til bånd i innslipp på Marinen i festivalens åpningstider.

NYTT BILLETTSYSTEM
1. juni 2021 byttet vi billettsystem fra Hoopla til Eventim. Alle som har kjøpt billetter før dette (også de som har overført billettene sine fra tidligere år) skal ha mottatt nye billetter på e-post, men vil også kunne finne dem i vår webshop. Alle som har kjøpt billetter etter dette, vil også finne sine gyldige billetter i webshop gjennom eventim.

AKKREDITERING
Akkreditering utleveres mot legitimasjon, i Waisenhuset foran Nidarosdomens vestfront.

Åpningstider for akkreditering: tirsdag og onsdag kl. 08.45-15.15, torsdag kl. 08.45-20.00, fredag og lørdag kl. 08.45-23.00

ALDERSGRENSE
Festivalen har 18-årsgrense og ingen vergeordning.

AVFALL
Tenk over hvor du kaster søpla di – både på festivalområdet, og i resten av byen. Du finner flere søppelstasjoner på området, som er oppdelt i forskjellige avfallstyper. Husk å kast i riktig dunk, så er du med å holder festivalen og byen ren!

MILJØGEBYR
Ved kjøp av drikke i bar, betaler du også et miljøgebyr på kl. 20,- per drikkeglass. Ta med glasset ditt tilbake til baren for å unngå gebyr på neste glass. Vi samler inn brukte glass som resirkuleres til nye glass og flasker. På slutten av kvelden kan du bytte ditt siste glass mot en bong for å unngå miljøgebyr neste dag.

BETTER SAFE THAN SORRY!
Det er tøft å høre konserter med høy lyd, men det er enda tøffere å ha hørselen din intakt etterpå. Derfor deler vi ut gratis ørepropper fra alle barene. Vi er opptatt av å holde volumet på et forsvarlig nivå, men vi oppfordrer alle til å bruke ørepropper for å være på den sikre siden.

NB! Bruk av strobelys og laser vil forekomme.

BRANSJE / PRESSE
Søknad og info for Pstereo 2022 er nå ute. Du finner det her.

For spørsmål, ta kontakt med presseansvarlig på presse@pstereo.no

FAMILIEKONSERT

Hvert år arrangerer vi en gratis familiekonsert på lørdagen. Årets familiekonsert går av stabelen på Marinen kl. 11.00-13.00 lørdag 20. august.

I år tar vi imot Valkyrien Allstars på scenen, dette blir en kjempeartig konsert som barna sent vil glemme!

Under familiekonserten er det er mulig å medbringe egen mat og drikke, i tillegg vil det også være mulig å handle fra våre utsalgssteder. Familiekonserten er et rusfritt arrangement.

NB! På grunn av Mattilsynet, er det dessverre ikke tillatt med hunder på Marinen under familiekonserten og festivalen. Unntak er førerhunder.

FESTIVALOMRÅDET
Festivalen tar plass på idylliske Marinen i Trondheim. Innrammet av Nidelven, vakre Nidarosdomen, ikoniske Studentersamfundet, Festningen og Tyholt-tårnet gjør Marinen til den perfekte spot for byfestivalen Pstereo. Inngangen til festivalen ligger på Ytre Kongsgård ved Grenaderen, mot Elgeseter bro.

FRIVILLIG
Vil du være frivillig? Frivilligregistreringen for å bli Pstereomatros er åpen! Se mer på frivilligsiden!

FOTO/VIDEO
Hvis du vil ha med deg profesjonelt kamerautstyr inn på området, må du søke om fotopass gjennom presseakkreditering (og få dette innvilget). Uten fotopass er det ikke lov å ha med seg følgende:
Profesjonelt kamerautstyr, speilrefleks og annet kamerautstyr med større linser eller der linsa kan byttes ut. Alt dedikert video og/eller lydopptaksutstyr.

Vi ønsker samtidig å gjøre publikum oppmerksom på at det fotograferes og filmes på festivalområdet. I perioder kan det også filmes fra drone i lufta.

INFO PÅ NETT
Vi er veldig glade i våre digitale kanaler. Anbefaler deg å følge med på pstereo.no, app, Facebook, Instagram og Twitter for artistslipp, nyheter, praktiske oppdateringer og annet moro!

KART
Kart over festivalområdet 2022 er tilgjengelig her!

KONTANTFRI
Vi tar kun kort og ingen kontanter ved handel inne på området.

KLUBB
Med festivalpass til Pstereo 2022 får du eksklusiv rabatt på klubbprogrammet etter festivalområdet har stengt dørene. Klubbprogrammet foregår på byens scener og klubber - mer info kommer i 2022!

-

Vil du spille på klubbprogrammet til Pstereo? Send mail med info, musikk og annet digg til klubb @ pstereo.no 🔥

LEDSAGERBEVIS
Vi aksepterer ledsagerbevis. Ledsagerbillett er gratis og «kjøpes» på billettsiden vår under andre billetttyper (kan ikke kjøpes på Eventim.no). Bytting av ledsagerbillett til bånd gjøres kun i innslipp på Marinen, ledsagerbevis må framvises.

MARINEN
Festivalområdet vårt befinner seg på Marinen, som omkranses av Nidelven og Nidarosdomen, og er et høyt elsket grøntområde. Det er derfor alles ansvar å ta vare på Marinen og området rundt, slik at vi kan arrangere festival her også i fremtiden.

NB! Bruk av strobelys og laser vil forekomme.

MAT & DRIKKE
Av sikkerhetshensyn er det ikke lov å ha med mat og drikke inn på området – men innenfor portene kan du kose deg med mat og drikke til nytelse for de aller fleste smaksløker.

Mat- og drikkeopplevelsen på Pstereo trekkes frem av mange som en av høydepunktene på festivalen hvert år. Dette er vi ekstra glad for å høre, da vi jobber hardt hvert år for å invitere den aller beste matopplevelsen til Marinen. Du kan lese mer om matutsalgene her.

Under familiekonserten lørdag er det lov å ha med seg medbrakt – men ikke alkohol.

KLEMPE & DONS
På årets festival er det mulig å bli med på fire årstider - et sirkus av matopplevelser signert kokk- og bartenderduoen Klempe & Dons i et sirkustelt på Marinen! Fire årstider varer i ca 60 minutter og inneholder en satt meny med flere retter og med drikke til. Arrangementet gjennomføres tre ganger hver dag fredag og lørdag, og koster 1100,- per person. Les mer om Klempe & Dons her.

NYHETSBREV
Meld deg på vårt nyhetsbrev her dersom du ønsker å være fremst i køen om å få nyss om artistslipp og andre koseligheter :-)

PERSONVERNERKLÆRING
Her kan du finne Pstereo sin personvernerklæring.

OVERNATTING
Vi har hvert år samarbeid med hotell(er) i byen, så det er lett å bo komfortabelt i nærheten av festivalområdet, midt i Trondheim. Mer info kommer.

SIKKERHET
Det er ikke lov å ha med seg glass, flasker, paraplyer, våpen eller andre gjenstander som kan skade deg selv eller andre inn på området. Vi ber også publikum være ekstra forsiktige ved elvebredden og på kanten ved kanonoppstillingen. Det er fryktelig trist om du detter ned og skader deg eller havner i vannet, så vi ber deg om å følge vaktenes råd dersom de anmoder deg om å flytte deg fra disse stedene.

NB! Bruk av strobelys og laser vil forekomme.

TILGJENGELIGHET
Pstereo er sertifisert Tilgjengelighetsmerket, som betyr at arrangementet vårt er tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Hele området er trinnfritt og kan nåes av rullestolbrukere, i tillegg har alle scener en egen handicap-plattform. Det er også handicaptoaletter på området, de finnes på Bastionen og ved matutsalgene.