Marinen 18. 19. august 2023
Marinen 18. 19. august 2023
De fire første artistene er klare! Aftermovie 2023!
Om Pstereo

Pstereo - Midt-Norges råeste og koseligste festival kommer tilbake i 2023! Vi møtes på Marinen, Trondheim 18. - 19. august ❤

Pstereo.

Pstereo, en av Midt-Norges største musikkfestivaler, tar plass i praktfulle omgivelser på hele Trondheims Marinen. Festivalen er kjent som byens musikalske, kulinariske og sosiale arena for opplevelser, matglede og underholdning. Vi gleder oss til å igjen åpne dørene til byfestivalområdet som er nydelig innrammet av Trondheims vakreste omgivelser med Nidarosdomen, Nidelva og Festningen.

 • ALDERSGRENSE

  Festivalen har 18-årsgrense og ingen vergeordning.

 • BILLETTER

  Billetter for 2023 kommer våren 2023.

  Mistet billettene dine? Logg deg inn på «Min side»: www.pstereo.no/billetter

  Ved andre spørsmål om billettkjøp, ta kontakt med billettleverandør Eventim på kundeservice@eventim.no

 • ÅPNINGSTIDER

  Festivalområdet er åpent for publikum kl. 15.30-00.00 på fredag og kl. 15.00-00.00 på lørdag.
  Festivalområdet er åpent for publikum på familiekonserten kl. 11.00-13.00 på lørdag.

 • BRANSJE / PRESSE

  Det er mulig å søke om bransje- eller presseakkreditering på https://pstereo.no/info/presse-bransje

 • FESTIVALOMRÅDET

  Festivalen tar plass på idylliske Marinen i Trondheim. Innrammet av Nidelven, vakre Nidarosdomen, ikoniske Studentersamfundetnen, Festningen og Tyholt-tårnet gjør Marinen til den perfekte spot for byfestivalen Pstereo. Inngangen til festivalen ligger på Ytre Kongsgård ved Grenaderen, mot Elgeseter bro.

 • FRIVILLIG

  Det er nå mulig å søke om å bli frivillig på årets festival. Se mer om dette på frivilligsiden.

 • INFO PÅ NETT

  Vi er veldig glade i våre digitale kanaler. Anbefaler deg å følge med på pstereo.no, app (kommer våren 2023), Facebook, Instagram og Twitter for artistslipp, nyheter, praktiske oppdateringer og annet moro!

 • LEDSAGERBEVIS

  Vi aksepterer ledsagerbevis. Ledsagerbillett er gratis og «kjøpes» på billettsiden vår under andre billettyper (kan ikke kjøpes på Eventim.no). Bytting av ledsagerbillett til bånd gjøres kun i innslipp på Marinen, ledsagerbevis må framvises.

 • MARINEN

  Festivalområdet vårt befinner seg på Marinen, som omkranses av Nidelven og Nidarosdomen, og er et høyt elsket grøntområde. Det er derfor alles ansvar å ta vare på Marinen og området rundt, slik at vi kan arrangere festival her også i fremtiden. Det er ikke tillatt med campingstol e.l. inne på området, men vi har bra med sitteplasser på matområdet og i enkelte barområder.

 • TILGJENGELIGHET

  Pstereo er sertifisert Tilgjengelighetsmerket, som betyr at arrangementet vårt er tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Hele området er trinnfritt og kan nåes av rullestolbrukere, i tillegg har alle scener en egen handicap-plattform. Det er også handicaptoaletter på området, de finnes på Bastionen og ved matutsalgene.

NYHETSBREV
Meld deg på vårt nyhetsbrev her dersom du ønsker å være fremst i køen om å få nyss om artistslipp og andre koseligheter :-)

PERSONVERNERKLÆRING
Her kan du finne Pstereo sin personvernerklæring.