Gled deg – du har noe stort i vente!

Fay har virkelig kapret hjertene til Trondheims befolkning og spesielt oss på Pstereo-kontoret❤️ Nå skal hun fylle marinen med tro, håp og kjærlighet, og sprenge alle forventninger til hva en konsert er og kan være.

Les mer om Fay Wildhagen, se fullt program eller kjøp billetter.

Andre nyheter

White Lies gjør Pstereos festivalprogram komplett!

Vi fullfører festivalprogrammet med årets siste artistslipp. White Lies bringer melankolsk indierock til Marinen, og besøker dermed Trondheim for første gang siden suksesskonserten under UKA11! Artister og band er nå fordelt på dag, scener og tidspunkt, og lover en feststemt og poppete fredag med britiske Keane, Birdy og Overmono i teten, mens lørdag byr på […]

Hjertemedisin til Pstereo!

Trondheimsskatten Tre Små Kinesere spiller "Hjertemedisin" på Marinen, tretti år etter albumklassikeren først ble utgitt.

En ut - tre inn!

Vi ønsker velkommen til Overmono, Linni og Rosa Faenskap!
Denne buketten av kvalitetsmusikk er et velkomment tilskudd for de som vil utforske spennende kvalitetsmusikk og ville konsertopplevelser! Dessverre har Bombay Bicycle Club måtte trekke seg fra årets festival av personlige grunner. Synd for oss, men vi håper å se dem en annen gang! Gå til artister eller program!

Syv nye artister er klare!

fra superstjernen Birdy til lokale helter og nye talenter.
fra superstjernen Birdy til lokale helter og nye talenter.

Dagspass og foreløpig program er klart!

Nå vet du når din favorittartist skal spille, og du kan kjøpe dagspass!
Og du… flere artister kommer! Fredag 16. august Lørdag 17. august

De første artistene er klare for Pstereo 2024!

Pstereo sparker i gang 2024-festivalen med ikke mindre enn 11 knallsterke navn.  Det ligger an til å bli musikkmagi på Marinen neste sommer! Les mer om artistene her