Vi fullfører festivalprogrammet med årets siste artistslipp. White Lies bringer melankolsk indierock til Marinen, og besøker dermed Trondheim for første gang siden suksesskonserten under UKA11!

Artister og band er nå fordelt på dag, scener og tidspunkt, og lover en feststemt og poppete fredag med britiske Keane, Birdy og Overmono i teten, mens lørdag byr på tungvektere som Pixies, Kvelertak og Honningbarna.

White Lies, det engelske post-punk revival-bandet fra London har siden debuten i 2007 skapt en unik lyd som blander mørke tekster med dansbare, euforiske melodier. Bandet føyer seg inn som siste band på plakaten og er klare for å fengsle publikum på årets festival.

Deres første album «To Lose My Life…» (2009) debuterte som nummer én på UK Album Chart og inneholder hits som «To Lose My Life» og «Death». Bandet har siden turnert verden rundt, med opptredener på store festivaler som Roskilde, Glastonbury, Coachella og Lollapalooza.

White Lies er kjent for sine energiske og emosjonelt intense liveopptredener, som har sikret dem en lojal fanskare over hele verden. For alle som husker deres fantastiske konsert på UKA 11 i Trondheim, er dette en gyllen mulighet til å gjenoppleve magien.

Fullt program for Pstereo 2024 er nå tilgjengelig på nett og i appen Broadcast.

Se mer på fullt program eller artister.